Percheziţii domiciliare în Maramureș privind contrabanda cu ţigarete

Percheziţii domiciliare în Maramureș privind contrabanda cu ţigarete

Percheziții în Maramureș privind contrabanda cu țigarete. În urma celor cinci percheziții domiciliare precum și a activităților de documentare, investigare și cercetare, efectuate astăzi în municipiul Baia Mare de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice a fost identificată și indisponibilizata cantitatea de 58.720 de țigarete care proveneau din contrabandă.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș valoarea acestora este de aproximativ 35.250 de lei.

”În contextul activităților procedurale desfășurate, au fost identificate și ridicate diferite mijloace materiale de probă, înscrisuri și mijloace de stocare informatică precum și suma de 10.000 de lei, produs al infracțiunii de contrabandă. În cadrul activităților desfășurate polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, al Grupei Canine și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea de infracțiuni asimilate contrabandei și se continuă cercetăril

Citeste mai multe / Sursa articol: RealitateaDeMaramures.RO

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link