Contrabandă cu țigări: Pe drum au plasat ținte pentru a fi sparte roțile mașinii vameșilor

Contrabandă cu țigări: Pe drum au plasat ținte pentru a fi sparte roțile mașinii vameșilor

Patrula mobilă a Direcției regionale Nord a fost alertată de prezența unor persoane străine aflate dincolo de linia de frontieră a Republicii Moldova. În urma acțiunilor întreprinse în zona de responsabilitate au fost depistate șase cutii pline cu țigări și obstacole mascate pentru spargerea cauciucurilor.

În această noapte, la ora 02:50, patrula mobilă aflată în misiune de serviciu cu ajutorul complexului mobil de observare și detectare au observat 7 persoane și un mijloc de transport pe partea ucraineană. Imediat au fost informați reprezentanții Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei și solicitată grupa de intervenție a Sectorului Poliției de Frontieră Lipcani.

La scurt timp de la inițierea cercetărilor polițiștii de frontieră au găsit două cutii, ambalate în polietilenă de culoare neagră, și urme lăsate de un autoturism. Pe aceeași direcție, Lipcani – Podvirievca, au mai fost depistate alte patru cutii pline cu produse de tutungerie de marca Winston, fără timbru de acciz.

Citeste mai multe / Sursa articol: cotidianul.md

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link