Constănțean prins pe autostradă cu mii de pachete cu țigări de contrabandă. A fost arestat

Constănțean prins pe autostradă cu mii de pachete cu țigări de contrabandă. A fost arestat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au descoperit și confiscat, în urma unor activități informativ-operative, peste 9.400 de pachete cu țigări de contrabandă, transportate de un cetățean român.

Bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

În data de 24.07.2020, în urma activităților informativ-operative desfăşurate, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere au interceptat un transport de țigări de contrabandă plecat din județul Botoșani.

La km 109 pe autostrada A2, sensul de mers către Constanța, a fost depistat și legitimat cetăţeanul român N.D., în vârstă de 54 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanța, despre care existau date că este implicat în activităţile de contrabandă, la volanul unui autoturism, înmatriculat în România.

Citeste mai multe / Sursa articol: ordinea.ro

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link