Autovehicul căptușit cu țigări de contrabandă plecat din Botoșani și oprit de polițiștii din Constanța

Autovehicul căptușit cu țigări de contrabandă plecat din Botoșani și oprit de polițiștii din Constanța

Un transport de țigări de contrabandă, având drept punct de plecare județul Botoșani, a fost interceptat, vineri, de Garda de Coastă din Constanța, informează instituția.

Poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria din Constanţa, au descoperit şi confiscat, în urma unor activităţi informativ-operative, peste 9.400 de pachete cu ţigări de contrabandă, transportate de un cetăţean român.

„În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Prevenirea şi Combaterea Migraţiei Ilegale şi Infracţionalităţii Transfrontaliere au interceptat un transport de ţigări de contrabandă plecat din judeţul Botoşani”, se arată într-un comunicat emis de Garda de Coastă.

La km 109 pe autostrada A2, sensul de mers către Constanţa, a fost depistat şi legitimat bărbatul în vârstă de 54 de ani, despre care existau date că este implicat în activităţile de contrabandă. Cu ocazia efectuării controlului autovehiculului a fost descoperită cantitatea de 9.484 pachete cu ţigări de contrabandă, diferite mărci.

Citeste mai multe / Sursa articol: stiri.botosani.ro

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link