PAS acuză guvernarea și pe Dodon că favorizează contrabanda cu țigări. Va sesiza PG! Cum răspunde președintele

PAS acuză guvernarea și pe Dodon că favorizează contrabanda cu țigări. Va sesiza PG! Cum răspunde președintele

Partidul Acțiune și Solidaritate acuză actuala guvernare și pe președintele Igor Dodon că ar favoriza contrabanda cu țigări pe piața neagră a Uniunii Europene. Într-un briefing de presă, Rosian Vasiloi, fost șef al Poliției de Frontieră, pe timpul Guvernului Sandu, a menționat că fenomenul contrabandei cu țigări a luat amploare în primele șase luni ale acestui an, autoritățile din România reținând numai în luna iunie peste trei milioane de țigarete. Președintele fracțiunii PAS, Igor Grosu a declarat că va face un denunța la Procuratura Generală.

„În 6 luni, din ianuarie până în iunie, autoritățile din frontieră au reținut 5 milioane 320 de mii de țigarete, în valoare de 14 milioane de lei moldovenești. Prin comparație, numai în luna iunie, autoritățile din România, au reținut peste 3 milioane de țigarete, asta în timp de criză pandemică, când frontierele erau închise, iar grupările care asigură traficul de țigări activau bine mersi”, a declarat Rosian Vasiloi, care a mai menționat că PAS va definita curând un proiect de lege prin care va propune pedepse mai aspre pentru contrabanda cu țigări.

Citeste mai multe / Sursa articol: tv8.md

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link