Comunicat de presă – IGPF

Comunicat de presă – IGPF

Peste 10.000 pachete cu ţigări, confiscate la graniţa cu UcrainaPoliţiştii de frontieră de la Inspectoratului Teritorial al poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat 10.200 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 119.300 lei, marfă ce urma să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

În data de 07 august 2020, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 22.00, colegii noştri au observat pe direcţia localităţii Ulma, judeţul Suceava, mai multe persoane care transportau, în spate, colete voluminoase de la frontiera de stat spre interiorul ţării.

Imediat, poliţiştii de frontieră au somat legal persoanele ca să se oprească, însă aceste au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin, moment în care a fost tras un foc de avertisment, în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, însă nici de această dată nu s-au oprit şi s-au întors pe teritoriul statului ucrainean.

Baxurile cu ţigări au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, s-a stabilit că acestea conţin 5.950 de pachete cu ţigări în valoare de 69.600 lei.

Citeste mai multe / Sursa articol: agerpres.ro

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link