Percheziții la Rădăuți la indivizi care vând țigări de contrabandă, haine și încălțăminte contrafăcute în bazar. Un bărbat de 66 de ani a fost reținut

Percheziții la Rădăuți la indivizi care vând țigări de contrabandă, haine și încălțăminte contrafăcute în bazar. Un bărbat de 66 de ani a fost reținut

Sâmbătă, 12 septembrie, polițiștii din cadrul SICE al IPJ Suceava au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară emise în două dosare penale, în mai multe locații de pe raza municipiului Rădăuți, ocazie cu care au constatat două infracțiuni de contrabandă.

Astfel, la imobilul unde domiciliază R. Eugen, de 66 ani, din Rădăuți, a fost identificată cantitatea de 10.750 pachete cu țigarete de proveniență extra-comunitară, de diferite mărci în valoare estimativă de 134.375 lei, precum și suma de 26.850 lei care nu a putut fi justificată. Bunurile identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Tot pe linie de contrabandă, la imobilul unde domiciliază L. Elena, de 37 ani, din mun. Rădăuți, a fost identificată cantitatea de 965 pachete cu țigarete de proveniență extra-comunitară, de diferite mărci, în valoare estimativă de 12.062 lei, bunuri care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Totodată, cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate în bazarul „ Voința” din municipiul Rădăuți, la spațiile comerciale utilizate de persoanele susmenționate, au fost identificate 286 produse reprezentând articole de îmbrăcăminte și încălțăminte purtând denumirea unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare estimativă de 45.700 lei.

Citeste mai multe / Sursa articol: obiectivdesuceava.ro

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link