Pilot ucrainean prins la peste 500 de kilometri de graniță, după ce a adus în România țigări de contrabandă cu o aeronavă. Câte zboruri a făcut

Pilot ucrainean prins la peste 500 de kilometri de graniță, după ce a adus în România țigări de contrabandă cu o aeronavă. Câte zboruri a făcut

Poliția de Frontieră a Ucrainei a anunțat, azi, că a prins un bărbat în satul Hlîstunivka din regiunea Cerkasî, la peste 500 de kilometri de granița cu România, după ce a trecut de 4 ori într-o noapte țigări de contrabandă în țară cu o aeronavă ultraușoară Zenith.
Ucrainenii au fost încurcați de anunțul Poliției de Frontieră. Să fie “Cerkașcîna” (oblastul Cerkasî, aflat la 500 de kilometri de România) sau “Cernivețka” (oblastul Cernăuți, pe granița cu țara noastră)? Pentru că acolo, în satul Hlîstunivka din Cerkasî, grănicerii au prins un pilot contrabandist care fusese înregistrat, în noaptea dintre vineri și sâmbătă, că a trecut de 4 ori în România cu un aparat de zbor ultraușor, tip Zenith. Oamenii legii au explicat că acesta a fost depistat cu un termoscaner și alte dispozitive de vizionare nocturnă, amplasate pe o mașină Volkswagen. Bărbatul a plecat, apoi, din Bucovina și a ajuns mult mai aproape de Kiev decât de România.

Citeste mai multe / Sursa articol: libertatea.ro

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link