Peste 500.000 de țigări de contrabandă descoperite în urma unor percheziții, la Lugoj

Peste 500.000 de țigări de contrabandă descoperite în urma unor percheziții, la Lugoj

În dimineața zilei de marți, 15 septembrie, polițiștii orașului Făget au efectuat percheziții la domiciliile a doi bărbați din Lugoj, suspectați că ar face contrabandă cu țigări. Astfel, oamenii legi au descoperit peste 500.000 de țigarete netimbrate.

În cursul dimineții de marți, 15 septembrie, polițiștii orașului Făget, coordonați de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza municipiului Lugoj, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă. Oamenii legii au fost însoțiți și de un echipaj canin, specializat în detectarea de țigări și droguri, de luptătorii S.A.S. din cadrul IPJ Timiș și de lucrători vamali din cadrul echipelor mobile.

În urma percheziției, ”polițiștii au descoperit 511.300 de țigarete netimbrate, în valoare de aproximativ 384.000 lei, cantitate ce a fost reținută de Direcția Regională Vamală Timișoara în vederea confiscării.”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Citeste mai multe / Sursa articol: tion.ro

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link