Tânăr reţinut pentru CONTRABANDĂ. Ce au descoperit polițiștii din Timiș

Tânăr reţinut pentru CONTRABANDĂ. Ce au descoperit polițiștii din Timiș

Un bărbat de 23 de ani din Lugoj a fost reţinut de poliţiştii timişeni pentru 24 de ore, marţi, iar un altul de 72 de ani, din acelaşi municipiu, este audiat de poliţişti, ambii fiind părţi într-un dosar de contrabandă cu peste o jumătate de milion de ţigări.

Poliţiştii timişeni au descoperit, marţi, peste o jumătate de milion de ţigări de contrabandă, în valoare de peste 380.000 de lei, în urma a două percheziţii care au avut loc la domiciliile celor doi.

Percheziţiile au avut loc sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Poliţiei Oraşului Făget, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, arată un comunicat al IGPR.

Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a două persoane bănuite de deţinere şi comercializare a produselor accizabile în municipiul Lugoj, respectiv ţigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.

Citeste mai multe / Sursa articol: dcnews.ro

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link