Țigări și alcool de contrabandă de aproape 1.500 de lei, descoperite de polițiști

Țigări și alcool de contrabandă de aproape 1.500 de lei, descoperite de polițiști

Controalele efectuate de polițiști în cursul zilei de marți, în trafic sau în piețele agroalimentare, au dus la depistarea unor cantități de țigarete de contrabandă și sticle de alcool fără proveniență legală, care au fost confiscate.

Astfel, în jurul orei 08.20, o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Dărmăneşti a oprit pentru control pe DN 2, în localitatea Dărmăneşti, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Fălticeni. În urma controlului efectuat poliţiştii au identificat în portbagajul autoturismului o sacoşă cu mai multe sticle de alcool şi 200 de țigarete fără timbru autohton, pentru care bărbatul a declarat că nu deţine documente de provenienţă. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de contrabandă, iar marfa în valoare de aproximativ 600 lei a fost confiscată în vederea continuării cercetărilor.

Citeste mai multe / Sursa articol: monitorulsv.ro

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link