O mașină plină cu cutii cu țigări de contrabandă, abandonată în apropierea graniței cu România

O mașină plină cu cutii cu țigări de contrabandă, abandonată în apropierea graniței cu România

Un automobil fără numere de înregistrare, cu șase cutii cu țigări de contrabandă, a fost depistat de către polițiștii de frontieră, abandonat în apropiere de granița cu România, noaptea trecută.

Incidentul a fost consemnat în zona de competență a SPF Lopatnic. Către ora 01:55 au fost surprinse și monitorizate, cu ajutorul complexului mobil de observare, acțiunile unor persoane pe direcția localităților „Viișoara – Mitoc”. La fața locului au intervenit patrule ale Poliției de Frontieră, care la aproximativ 500 de metri de linia frontierei de stat au depistat, abandonate, șase cutii și un automobil de model VAZ 21213. În cutii erau 2.800 de pachete de țigări cu timbru de acciz autohton. Autoturismul fără numere de înregistrare, dar și țigaretele au fost depozitate la sediul SPF Lopatnic.Polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord cercetează cazul, pentru a elucida toate circumstanțele și a identifica persoanele implicate.

Citeste mai multe / Sursa articol: unimedia.info

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link