O nouă lovitură pentru mafia țigărilor de contrabandă din Piața Someș

O nouă lovitură pentru mafia țigărilor de contrabandă din Piața Someș

Cinci dintre cei 14 membri ai mafiei țigărilor de contrabandă din Piața Someș au primit o lovitură dură din partea judecătorilor de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare.

Potrivit informațiilor PresaSM, V. G. și D. M. V. au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, ajungând în Arestul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

În schimb, V. G. M. și D. I. M. s-au ales cu măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile, în timp ce G. C. B. s-a ales cu măsura controlui judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Alți nouă indivizi au fost audiați, dar au scăpat mai ușor, împotriva acestora nefiind luate măsuri privative de libertate.

Reamintim faptul că procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat un număr de 42 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Satu Mare și Bihor, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și camătă.

Citeste mai multe / Sursa articol: presasm.ro

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link