Percheziții în județul Sibiu, într-un dosar de contrabandă cu țigări. Un bărbat din Tălmaciu și o femeie din Cisnădie, reținuți

Percheziții în județul Sibiu, într-un dosar de contrabandă cu țigări. Un bărbat din Tălmaciu și o femeie din Cisnădie, reținuți

Un bărbat din Tălmaciu și o femeie din Cisnădie au fost reținuți, astăzi, într-un dosar de contrabandă cu țigări. Potrivit cercetărilor polițiștilor, aceștia ar fi achiziționat țigări din străinătate și le-ar fi comercializat în România.

În cursul zilei de astăzi, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, au efectuat opt percheziții domiciliare în județul Sibiu și în județul Arad, într-o cauză penală care are ca obiect infracțiunea de contrabandă cu țigări. În acest dosar, au fost puse în aplicare cinci mandate de aducere.

În urma celor opt percheziții domiciliare efectuate (șapte în județul Sibiu și una în județul Arad), au fost ridicate în vederea confiscării 43.760 de țigarete, 108.261 de lei și 3.250 de euro. De asemenea, un autoturism a fost indisponibilizat.

Citeste mai multe / Sursa articol: sibiu100.ro

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link