Au folosit un Audi Q7 pentru contrabanda cu țigări și au rămas fără el

Au folosit un Audi Q7 pentru contrabanda cu țigări și au rămas fără el

Nu toți contrabandiștii dau semne evidente de inteligență. Unii dintre ei, cum sunt cei care au folosit un Audi Q7 pentru contrabanda cu țigări, pot fi considerați mai discreți din acest punct de vedere. Drept dovadă, au și rămas fără mașina de lux după ce aceasta s-a împotmolit în noroi în timp ce era încărcată cu marfă de contrabandă.

Nu știm dacă acești contrabandiști au confundat un Audi Q7 cu un Land Rover Defender sau dacă pur și simplu au vrut să-și impresioneze prietenii. Cert este că au reușit să se împotmolească în noroi în cel mai prost moment posibil: atunci când transportau o încărcătură semnificativă de țigări de contrabandă.

Polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Iași, S.T.P.F. Botoșani și S.P.F. Darabani au fost observate mai multe persoane care încărcau colete voluminoase într-un autovehicul, pe direcția localității Bajura, la malul râului Prut, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Citeste mai multe / Sursa articol: promotor.ro

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link