Dosare penale pentru artificii și contrabandă cu țigări în ultima zi a anului 2020

Dosare penale pentru artificii și contrabandă cu țigări în ultima zi a anului 2020

În 31 decembrie 2020, polițiștii arădeni au depistat trei bărbați și o femeie care vindeau artificii în piețele din municipiu, în timp ce o altă persoană a fost prinsă în piața agroalimentară din Vlaicu, încercând să comercializeze țigări de contrabandă. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

ARAD. Astfel, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai municipiului, au depistat trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 44 de ani, și o femeie în vârstă de 62 de ani, toți din Arad, în timp ce ofereau spre comercializare fără drept, în piețele din municipiu, 566 de petarde, artificii și baterii de artificii. Potrivit oamenilor legii, materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, pe numele celor în cauză fiind întocmite dosare penale. De asemenea, polițiștii Secției 1 Vlaicu au prins un bărbat de 44 de ani, din Arad, în timp ce oferea spre comercializare 15 pachete de țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă. În 2 ianuarie, oamenii legii l-au prins, din nou, pe bărbat în timp ce încerca să vândă, în aceeași piață, 30 de pachete de țigări netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă.
900 de țigarete au fost ridicate în vederea confiscării, în urma fiecărei depistări fiind întocmit câte un dosar penal pentru contrabandă.

Citeste mai multe / Sursa articol: aradon.ro

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link