Percheziții la Dej! Trei persoane, reținute pentru contrabandă cu țigări

Percheziții la Dej! Trei persoane, reținute pentru contrabandă cu țigări

În urma perchezițiilor au fost confiscate peste 155.000 de tigarete.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Dej au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată.

În perioada 11-12 ianuarie, polițiștii Biroului de Investigații din cadrul Poliției municipiului Dej au făcut percheziții la locuințele unor bărbați cu vârste cuprinse între 50 și 56 de ani, în Gherla și în comuna Câțcău, județul Cluj. În urma acțiunilor, au fost confiscate aproximativ 76.000 de țigarete.

De asemenea, au fost oprite în trafic două autoturisme, în municipiul Dej și în municipiul Câmpulung Moldovenesc, în interiorul cărora au fost descoperite 80.000 de țigarete și 27.500 de lei, despre care exista indicii că ar proveni de pe urma țigaretelor vândute.

Suspecții sunt bănuiți că în perioada octombrie 2020 – ianuarie 2021, ar fi colectat, deținut și comercializat bunuri care necesitau plasarea sub regim vamal.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale și de colaborarea polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Citeste mai multe / Sursa articol: zcj.ro

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link