Polițiști de frontieră vigilenți. Unde și-a ascuns țigările de contrabandă un cetățean maghiar

Polițiști de frontieră vigilenți. Unde și-a ascuns țigările de contrabandă un cetățean maghiar

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F.Halmeu au descoperit ascunse sute de pachete de țigări de e proveniență ucraineană. Cetățeanul maghiar le-a ascuns în bordul mașinii.

În ziua de 13 februarie, în jurul orei 19.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, pe sensul de intrare în țară, un cetățean maghiar, în vârstă de 35 de ani, conducând un autoturism marca Opel, înmatriculat în Slovacia.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bordul autoturismului, cantitatea de 520 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare totală de 2.340 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar persoana respectivă a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Citeste mai multe / Sursa articol: presasm.ro

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link