Cercetat pentru contrabandă, după ce a fost prins în flagrant vânzând țigări

Cercetat pentru contrabandă, după ce a fost prins în flagrant vânzând țigări

Un bărbat din Fălticeni riscă o pedeapsă aspră pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, după ce a fost prins asupra faptului de către un polițist din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice (SICE).

Incidentul s-a petrecut miercuri la prânz, când în jurul orei 12.30 un polițist din compartimentul SICE al Poliției Fălticeni a observat de la un semafor amplasat pe bulevardul Revoluției cum un bărbat l-a abordat pe un altul în zona gangului ce face legătura dintre bdul Revoluţiei cu strada Ana Ipătescu, după care împreună s-au deplasat la un bloc de locuințe din apropiere, în partea stângă a uşii de acces a scării de intrare. Polițistul i-a urmărit pe cei doi, iar când unul dintre aceştia voia să-i dea celuilalt 3 pachete de ţigarete dintr-o cutie de carton, s-a prezentat și i-a somat să se legitimeze. A constatat astfel că țigaretele erau vândute de un bărbat de 43 de ani, din oraș, cumpărătorul fiind o persoană de 69 de ani, din București.

Citeste mai multe / Sursa articol: monitorulsv.ro

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link