Sălaj: Dosar penal pentru 12.000 de țigări de contrabandă și un autoturism

Sălaj: Dosar penal pentru 12.000 de țigări de contrabandă și un autoturism

Peste 12.000 de țigări de contrabandă şi un autoturism au fost confiscate de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Jibou, județul Sălaj, sâmbătă seara, în urma unor verificări în trafic. Aceștia au întocmit un dosar penal.
„La data de 20 februarie, la ora 20,00, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Jibou au oprit în trafic pentru control, prin comuna Sălăţig, un autoturism condus de un bărbat din judeţul Sălaj”, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, potrivit Agerpres.

„La controlul autovehiculului, poliţiştii au identificat 610 pachete cu ţigări, cu 12.200 ţigarete de provenienţă străină. Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar maşina a fost indisponibilizată”, se mai arată în mesaj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunea de deţinere şi comercializare de bunuri sau mărfuri plasate sub regim vamal.

Citeste mai multe / Sursa articol: puterea.ro

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link