Contrabandă de proporţii, înregistrată la frontiera de nord a R. Moldova

Contrabandă de proporţii, înregistrată la frontiera de nord a R. Moldova

În noaptea de 30 martie spre 31 martie an curent, angajaţii Secţiei echipe mobile şi ofiţerii de investigaţii din cadrul Direcţiei regionale Nord au acţionat în zona de competenţă, conform informaţiilor operative. Acţiunea este şi un rezultat al documentării îndelungate a unei grupări specializate în transportarea ilegală peste frontiera de stat a mărfurilor şi produselor de tutungerie. Astfel că, în proximitatea liniei frontierei moldo-ucrainene a fost depistat un mijloc de transport de model Nissan Terrano.

În autovehicul au fost identificaţi doi cetăţeni ai R. Moldova cu vârste de 30 şi, respectiv 31 de ani. Din cercetările primare s-a constatat că tinerii transportau marfă ce ar fi introdusă ilegal pe teritoriul Republicii Moldova, dar şi aveau pregătite cutii cu ţigări care urmau să ajungă  în Ucraina.

În habitaclul mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au depistat 25 de cutii, în care erau aranjate 12 500 pachete de ţigări, cu timbru de acciz autohton, şi 24 butelii, cu volumul a câte 5 litri fiecare, pline cu pesticide de origine ucraineană. Lotul de bunuri se ridică la o valoare de aproximativ 400 mii de lei.

Citeste mai multe / Sursa articol: tvrmoldova.md

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link