Țigări contrabandă de aproape 30.000 de euro, capturate la Vicovu de Sus

Țigări contrabandă de aproape 30.000 de euro, capturate la Vicovu de Sus

Polițiștii de frontieră suceveni au interceptat un transport ilegal de țigări la granița ucraineano-română, aproape 12.000 de pachete, după o acțiune desfășurată la Vicovu de Sus.

Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, joia trecută, în jurul orei 08.30, un echipaj de la Sectorul Poliției de Frontieră (SPF) Vicovu de Sus a observat, pe direcția localității Vicovu de Sus, un grup de persoane care transporta mai multe colete voluminoase de la frontiera de stat spre interiorul țării. Polițiștii de frontieră au acționat imediat pentru reținerea suspecților, însă în momentul în care aceștia au observat oamenii legii, au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean.

În apropiere au fost descoperite 24 colete cu țigări care au fost transportate la sediul Sectorului, unde în urma inventarierii au fost înregistrate 11.980 pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava a arătat că țigările, în valoare de aproximativ 140.200 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, și că au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Citeste mai multe / Sursa articol: monitorulsv.ro

No Comments

Post A Comment

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

close-link