Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Bine ati venit pe  www.faracontrabanda.ro (denumit in cele ce urmeaza “Site”)!

Acest Site este sub controlul si este operat de catre JT INTERNATIONAL (ROMANIA) SRL: Bd. Dimitrie Pompei nr. 9-9A, sector 2, Bucuresti.

Aceasta campanie face parte dintr-o platforma de comunicare interactiva JT INTERNATIONAL (ROMANIA) SRL (denumita in continuare “JTI”). Drepturile de proprietate intelectuala asupra Site-ului si a intregului sau continut apartin in totalitate JTI. Site-ul este protejat de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile.

Continuarea utilizarii acestui Site constituie un acord din partea Dumneavoastra referitor la acesti “Termeni si Conditii”.

Nici o informatie de pe acest Site nu trebuie considerata ca o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a vreunui produs al JTI.

Persoanele care acceseaza Site-ul sunt de acord sa nu reproduca, traduca sau sa utilizeze informatiile specificate pe acesta decat cu indicarea sursei sau in interes personal. Persoanele care isi bazeaza deciziile si/sau actiunile pe informatii care fac obiectul acestui Site isi asuma raspunderea integrala pentru eventualele prejudicii suferite.

Orice incercare, de orice natura, de modificare a imaginilor sau a informatiilor din acest Site, dar si realizarea de legaturi de orice fel (ex. Link-uri) catre acesta fara acordul in prealabil al JTI este strict interzis, iar JTI are dreptul sa utilizeze toate prerogativele sale de a se adresa organelor competente in vederea sanctionarii acestor fapte.

JTI isi rezerva dreptul de a modifica atat structura, cat si continutul Site-ului in orice moment, fara o notificare prealabila. Datele si informatiile prezentate in aceasta platforma de comunicare interactiva sunt numai cu scopuri informative si de participare la activitati promotionale.

Va multumim!

close-link